1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. קולפים את הגזרים, הבטטה ושורש הסלרי וחותכים אותם לרצועות דקות.
3. חותכים את הבצל הסגול לטבעות דקות.
4. מערבבים בקערה את שמן הזית, הדבש, החרדל, המלח והפלפל ליצירת רוטב.
5. מניחים כל פילה סלמון על חתיכת נייר אפייה גדולה מספיק כדי לעטוף אותו.
6. מסדרים סביב כל פילה את רצועות הירקות והבצל.
7. יוצקים מעל כל פילה את הרוטב ומניחים פרוסת לימון וענף טימין.
8. עוטפים את הסלמון והירקות בנייר האפייה כך שייצרו חבילה סגורה.
9. מניחים את החבילות על תבנית אפייה ואופים בתנור כ-25 דקות.
10. מוציאים מהתנור, פותחים את החבילות בזהירות ומגישים חם.