1. תחילה, חותכים את החצילים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ ומניחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מברישים את הפרוסות בשמן זית ומפזרים מעט מלח. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים כ-20 דקות עד שהחצילים רכים וזהובים.
2. בזמן שהחצילים בתנור, מכינים את הדג. מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן זית ומוסיפים את שיני השום הכתושות. מטגנים קלות עד שהשום מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את פילה הדג למחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהדג מבושל היטב.
4. מוציאים את החצילים מהתנור ומסדרים אותם על צלחת הגשה. מניחים מעל את פילה הדג המטוגן.
5. מטפטפים מעל מיץ לימון, מפזרים פטרוזיליה קצוצה וגרעיני רימון לקישוט. לסיום, מטפטפים מעט טחינה גולמית מעל כל המנה.
6. מגישים חם ונהנים מהשילוב המופלא של טעמים וניחוחות.