1. נתחיל בהכנת הקרפ: בקערה גדולה נערבב את הקמח, הביצים, החלב, שמן הזית והמלח עד לקבלת בלילה חלקה. נניח בצד למנוחה של 30 דקות.
2. בזמן שהבלילה נחה, נכין את מילוי הסלמון: נחמם כף שמן זית במחבת על אש בינונית, נוסיף את הבצל הקצוץ ונאדה עד שהוא שקוף. נוסיף את השום הכתוש ונערבב למשך דקה נוספת.
3. נוסיף את הסלמון למחבת ונבשל עד שהוא מתבשל היטב ומתפרק בקלות. נוסיף את השמנת המתוקה, מיץ הלימון, מלח, פלפל ושמיר קצוץ. נערבב היטב ונבשל עוד 5 דקות עד שהרוטב מסמיך.
4. נחמם מחבת טפלון על אש בינונית ונשמן קלות. נשפוך מעט מהבלילה למחבת ונפזר באופן שווה ליצירת קרפ דק. נטגן כל צד כ-2 דקות עד שהקרפ מזהיב.
5. נמלא כל קרפ בכף מהמילוי, נקפל לצורת מעטפה ונגיש חם.