1. תחילה, חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. הכינו תבנית אפייה גדולה ורפדו אותה בנייר אפייה.
2. הניחו את פילטי הדג בתבנית, ותבלו אותם במלח ופלפל משני הצדדים.
3. חיתכו את העגבניות לקוביות קטנות, את הבצל לפרוסות דקות, ואת השום קצצו דק.
4. פזרו את העגבניות, הבצל והשום מעל הדג בתבנית. הוסיפו את פרוסות הלימון והזיתים השחורים.
5. פזרו את גבינת הפטה המפוררת מעל הכל, והזליפו את שמן הזית והיין הלבן.
6. פזרו את האורגנו והבזיליקום הקצוצים מעל, והכניסו לתנור לאפייה של כ-25-30 דקות, עד שהדג מתבשל והגבינה נמסה ומעט מזהיבה.
7. הוציאו מהתנור והגישו חם, עם לחם טרי או אורז לבן בצד.