1. פתחו את קופסת הסרדינים וסננו את השמן. הניחו את הסרדינים בקערה ופוררו אותם בעדינות בעזרת מזלג.
2. חתכו את העגבניות לפרוסות דקות ואת המלפפונים החמוצים לפרוסות עגולות.
3. קלפו את הבצל וחתכו אותו לטבעות דקות.
4. ערבבו בקערה קטנה את המיונז והחרדל עד לקבלת תערובת אחידה.
5. חצו את הלחמניות והניחו על כל חצי לחמניה עלה חסה טרי.
6. מרחו על החסה שכבה דקה של תערובת המיונז והחרדל.
7. הניחו על כל לחמניה שכבה של סרדינים מפוררים, ולאחר מכן הוסיפו פרוסות עגבניה, מלפפונים חמוצים וטבעות בצל.
8. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם וסגרו את הלחמניה.
9. הגישו את הסנדוויץ' מיד ותיהנו מטעם של ילדות.