1. נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את השום הכתוש, חרדל הדיז'ון ומיץ הלימון. נוסיף בהדרגה את שמן הזית תוך כדי ערבוב מתמיד עד לקבלת רוטב חלק ואחיד. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
2. נשטוף את עלי החסה ונייבש אותם היטב. נחתוך את העלים לחתיכות בגודל ביס ונניח בקערת סלט גדולה.
3. נוסיף את הקרוטונים והפרמזן המגורר לקערה עם החסה.
4. נחתוך את פילה הסרדינים לחתיכות קטנות ונפזר מעל הסלט.
5. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המפתיעים והמרעננים של הסלט.