1. בקערה גדולה, מערבבים את הדג הטחון עם הבצל הקצוץ והשום הכתוש. מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצות ומערבבים היטב.
2. מוסיפים את הביצה, פירורי הלחם, מיץ הלימון, המלח, הפלפל והכמון. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. יוצרים מהתערובת קציצות בגודל אחיד ומניחים על מגש.
4. מחממים מחבת נון-סטיק על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
5. מטגנים את הקציצות במחבת החמה במשך 3-4 דקות מכל צד, עד שהן מזהיבות ופריכות.
6. מוציאים את הקציצות מהמחבת ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מגישים חם עם סלט ירקות טרי או טחינה בצד.