1. מתחילים בטחינת פילה הדג במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מעבירים את תערובת הדג לקערה גדולה ומוסיפים את הבצל הקצוץ, השום הכתוש, הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
3. מערבבים היטב את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
5. יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי ומטגנים אותן בשמן החם עד שהן מזהיבות משני הצדדים, כ-3-4 דקות לכל צד.
6. מוציאים את הקציצות מהמחבת ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מגישים את הקציצות חמות עם קטשופ בצד להנאה מושלמת.