1. בקערה גדולה, מערבבים את הדג הטחון עם הבצל הקצוץ והשום הכתוש. מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
2. מוסיפים את הביצה, פירורי הלחם, הפטרוזיליה, מיץ הלימון, המלח, הפלפל והכמון. מערבבים שוב עד שהתערובת מתגבשת.
3. יוצרים מהתערובת קציצות בגודל הרצוי ומניחים על מגש.
4. מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
5. מטגנים את הקציצות במחבת החמה עד שהן מזהיבות משני הצדדים, כ-3-4 דקות לכל צד.
6. מוציאים את הקציצות מהמחבת ומניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מגישים חם לצד סלט טרי או תוספת אהובה אחרת.