1. מתחילים בהכנת המרינדה: סוחטים את המיץ מתפוז אחד ומערבבים אותו עם שמן זית, דבש, רוזמרין, מלח ופלפל. משרים את פילה הדג במרינדה למשך 15 דקות לפחות כדי לספוג את הטעמים.
2. בזמן שהדג במרינדה, פורסים את התפוז השני לפרוסות דקות ושומרים בצד.
3. מחממים את הנינג'ה גריל לחום גבוה. מוציאים את הדג מהמרינדה ומניחים על הגריל. צולים כל צד כ-5 דקות עד שהדג מקבל צבע זהוב ויפה.
4. בזמן שהדג על הגריל, מחממים מחבת קטנה עם מעט שמן זית ומטגנים את שיני השום עד שהן פריכות וזהובות.
5. להגשה, מניחים את פרוסות התפוז על צלחת הגשה, מעליהן מניחים את פילה הדג הצלוי ומפזרים את השום הפריך והפטרוזיליה הקצוצה מעל. ניתן להוסיף מעט מהמיץ שנשאר מהמרינדה מעל למנה להשלמת הטעמים.
6. מגישים חם ונהנים מהשילוב המדהים של טעמים וניחוחות.