1. מחממים את הנינג'ה גריל לחום בינוני-גבוה.
2. מערבבים בקערה את שמן הזית, מיץ הלימון, השום, המלח והפלפל.
3. מברישים את פילה הדג בתערובת השמן והלימון מכל הצדדים.
4. מניחים את הפלפלים החתוכים ועגבניות השרי על הגריל ומבשלים כ-10 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
5. מוסיפים את פילה הדג על הגריל ומבשלים כ-15-20 דקות, תלוי בעובי הדג, עד שהוא מתבשל לגמרי.
6. מסירים את הדג והירקות מהגריל ומניחים על צלחת הגשה.
7. מקשטים בעלי בזיליקום טריים ומגישים חם.