1. התחילו בניקוי הדג: שטפו אותו היטב תחת מים זורמים ויבשו בעזרת נייר סופג. בעזרת סכין חדה, עשו חתכים קטנים בצידי הדג כדי לאפשר לעשבי התיבול לחדור פנימה.
2. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, השום הכתוש, הפטרוזיליה, הכוסברה, הבזיליקום ומיץ הלימון. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב.
3. מרחו את התערובת על הדג, ודאגו שהיא תיכנס גם לתוך החתכים שעשיתם. הניחו את הדג במקרר למשך 15 דקות לספיגת הטעמים.
4. חממו את הנינג'ה גריל לטמפרטורה של 200 מעלות צלזיוס. הניחו את הדג על הגריל וסגרו את המכסה. בשלו למשך 25-30 דקות, או עד שהדג מתבשל היטב והעור הופך פריך.
5. הוציאו את הדג מהגריל והניחו על צלחת הגשה. קשטו בפרוסות לימון והגישו מיד.