1. תחילה, יש לחתוך את הדג המעושן לקוביות קטנות ולהניח בקערה גדולה.
2. קוצצים את הבצל הסגול דק ומוסיפים לקערה עם הדג.
3. מוסיפים את גרגרי הרימון, עלי הרוקט והפטרוזיליה הקצוצה לקערה ומערבבים בעדינות.
4. מפזרים את אגוזי המלך הקצוצים מעל הסלט.
5. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית עם מיץ הלימון, מלח ופלפל ליצירת רוטב.
6. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
7. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המופלאים.