1. תחילה, חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את המלפפון לקוביות דומות ומוסיפים לעגבניות.
3. קוצצים את הבצל הסגול דק ומוסיפים לקערה.
4. חותכים את הדג המעושן לרצועות דקות ומוסיפים לירקות.
5. חותכים את המלפפונים החמוצים לפרוסות דקות ומוסיפים לסלט.
6. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים.
7. בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית עם מיץ הלימון, מלח ופלפל, ושופכים על הסלט.
8. מערבבים בעדינות את הסלט כך שכל המרכיבים יתעטפו ברוטב.
9. מגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה.