1. מתחילים בחימום שמן הקוקוס במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את הבצל הירוק, השום והג'ינג'ר ומטגנים עד שהבצל מתרכך והכל מתחיל להעלות ריח נפלא.
2. מוסיפים את משחת הקארי הירוק ומערבבים היטב עם הבצל, השום והג'ינג'ר. נותנים למשחה להתבשל כדקה כדי לשחרר את כל הטעמים.
3. מוסיפים את חלב הקוקוס, רוטב הסויה, מיץ הליים והסוכר החום. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה קלה.
4. מוסיפים את הברוקולי, האפונה הירוקה והשעועית הירוקה. מבשלים כ-5 דקות עד שהירקות מתחילים להתרכך.
5. מוסיפים את פילה הדג למחבת, מכסים ומבשלים כ-10 דקות נוספות, או עד שהדג מבושל היטב ומתפרק בקלות.
6. מוסיפים את התרד הטרי ומבשלים עוד דקה אחת עד שהתרד מתרכך.
7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם כוסברה טרייה לקישוט.