1. מתחילים בחימום שמן הקוקוס בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד כדקה עד שהריח מתפשט במטבח.
3. מוסיפים את משחת הקארי הצהוב ומערבבים היטב עם הבצל, השום והג'ינג'ר. מטגנים עוד כ-2 דקות כדי לשחרר את הטעמים.
4. מוסיפים את חלב הקוקוס, רוטב הדגים והסוכר החום. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
5. מוסיפים את קוביות הגזר, תפוחי האדמה המתוקים והבטטה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות, עד שהירקות מתרככים.
6. מוסיפים את פילה הדג לסיר ומבשלים עוד כ-10 דקות, עד שהדג מבושל היטב.
7. מוסיפים את האפונה הירוקה ומבשלים עוד כ-5 דקות.
8. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים עם כוסברה טרייה לקישוט.