איך לשדרג את האנטריקוט עם תיבול חריף בסגנון מקסיקני?

איך לשדרג את האנטריקוט עם תיבול חריף בסגנון מקסיקני?
איתי

כשמדובר באנטריקוט, רבים מאיתנו חושבים על נתח בשר עסיסי וטעים, אבל מה אם היינו אומרים לכם שאפשר לקחת את החוויה הזו צעד אחד קדימה? עם תיבול חריף בסגנון מקסיקני, האנטריקוט שלכם יכול להפוך למנה שלא תשכחו במהרה.

מהו תיבול מקסיקני?

המטבח המקסיקני ידוע בטעמים העזים והחריפים שלו. תיבול מקסיקני כולל תערובת של תבלינים כמו כמון, פפריקה, צ’ילי, כוסברה, ואורגנו. השילוב הזה יוצר טעם עשיר ומיוחד שמתאים במיוחד לבשר.

איך להכין את התיבול?

כדי להכין תיבול מקסיקני לאנטריקוט, תצטרכו לערבב יחד את התבלינים הבאים: כף כמון, כף פפריקה מתוקה, חצי כף פפריקה חריפה, כף צ’ילי גרוס, כף כוסברה טחונה, וכף אורגנו יבש. ניתן להוסיף גם מעט מלח ופלפל לפי הטעם.

הכנת האנטריקוט

לפני שאתם מתחילים, חשוב לוודא שהאנטריקוט בטמפרטורת החדר.

מרחו את התיבול המקסיקני על שני צידי הנתח, ודאגו לעסות אותו היטב כדי שהטעמים ייספגו בבשר. לאחר מכן, חממו מחבת עם מעט שמן זית על חום גבוה, וטגנו את האנטריקוט כ-3-4 דקות מכל צד, או עד שהוא מגיע לדרגת העשייה הרצויה לכם.

הגשה והנאה

לאחר שהאנטריקוט מוכן, תנו לו לנוח כמה דקות לפני החיתוך. זה יאפשר למיצים להיספג חזרה בבשר ויעניק לכם חווית אכילה מושלמת. הגישו את האנטריקוט עם סלט טרי או ירקות קלויים, ותיהנו ממנה שמשלבת בין טעמים חריפים ומרעננים.

טיפים לשדרוג נוסף

אם אתם רוצים להוסיף עוד קצת עניין למנה, תוכלו להגיש את האנטריקוט עם סלסה מקסיקנית טרייה או גוואקמולי. השילוב של הבשר החריף עם הטעמים הרעננים של הסלסה או הגוואקמולי יוצר חוויה קולינרית בלתי נשכחת.

עשוי לעניין אותך

מתכונים מובילים

דילוג לתוכן