1. מתחילים בהכנת הבלילה: בקערה גדולה מערבבים את קמח הטמפורה עם המים הקרים מאוד עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הזעתר, הפפריקה והמלח ומערבבים היטב.
2. חותכים את פילה הדג לחתיכות בגודל ביס.
3. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס.
4. טובלים כל חתיכת דג בבלילה ומוודאים שהיא מכוסה היטב מכל הצדדים.
5. מטגנים את חתיכות הדג בשמן החם עד שהן מזהיבות ופריכות, כ-3-4 דקות מכל צד.
6. מוציאים את הדג המטוגן לנייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מגישים את הדג המטוגן עם פרוסות לימון ועלי פטרוזיליה לקישוט.