1. תחילה, חותכים את פילה הדג לרצועות בעובי של כ-2 ס"מ ומניחים בצד.
2. בקערה גדולה, מערבבים את קמח התירס וקמח תפוחי האדמה. מוסיפים את המים הקרים, הביצה, רוטב הסויה ושמן השומשום. מערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה.
3. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס.
4. טובלים כל רצועת דג בבלילת הטמפורה ומוודאים שהיא מצופה היטב מכל הצדדים.
5. מטגנים את רצועות הדג בשמן החם עד שהן מזהיבות וקריספיות, כ-3-4 דקות מכל צד.
6. מוציאים את הדג המטוגן לנייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מגישים את הדג החם עם פרוסות לימון בצד, וממליצים להוסיף מעט מלח ופלפל לפי הטעם לפני ההגשה.