1. מתחילים בהכנת הטמפורה: בקערה גדולה מערבבים את קמח הטמפורה עם המים הקרים עד לקבלת בלילה חלקה. מוסיפים את רוטב הסויה ושמן השומשום ומערבבים היטב.
2. חותכים את פילה הדג לחתיכות בגודל ביס וממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
3. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול.
4. טובלים כל חתיכת דג בבלילת הטמפורה ולאחר מכן מצפים בבטטה המגורדת.
5. מטגנים את חתיכות הדג בשמן החם עד שהן מזהיבות וקריספיות, כ-3-4 דקות מכל צד.
6. מוציאים את הדג המטוגן לנייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
7. מפזרים מעל את השומשום הקלוי והבצל הירוק הקצוץ לפני ההגשה.