1. מתחילים בהכנת קרם הטחינה הירוקה: בקערה גדולה מערבבים את הטחינה הגולמית עם המים הקרים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את מיץ הלימון, הפטרוזיליה, הכוסברה, השום, שמן הזית, הכמון והפלפל החריף (אם רוצים) ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. מניחים בצד למנוחה.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית. מתבלים את פילה הלוקוס במלח ופלפל משני הצדדים.
3. מניחים את הפילה במחבת החמה ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד, עד שהדג מקבל צבע זהוב יפה ומתבשל עד הסוף.
4. מסירים את הפילה מהמחבת ומניחים על צלחת הגשה.
5. יוצקים מעל כל פילה כף נדיבה של קרם טחינה ירוקה ומגישים מיד.