1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתחיל להתרכך ולהזהיב, כ-5 דקות.
2. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד דקה.
3. מוסיפים את חומץ הבלסמי, הדבש, החרדל, המלח והפלפל. מערבבים היטב ומבשלים על חום נמוך עד שהרוטב מתחיל להסמיך, כ-5 דקות.
4. מוסיפים את ציר העוף או הירקות ומבשלים עוד 5 דקות.
5. מוסיפים את פילה הבורי למחבת, מניחים את הפילה בצד העור כלפי מטה. מבשלים כ-3 דקות עד שהעור הופך פריך.
6. הופכים את הפילה ומבשלים עוד 3 דקות מהצד השני.
7. מוסיפים את החמאה והטימין למחבת ומבשלים עוד דקה, תוך כדי ניעור המחבת כדי שהרוטב יכסה את הדג.
8. מסירים מהאש ומגישים חם, עם רוטב בלסמי מעל כל פילה.