1. מתחילים בהכנת הפילה: מייבשים את פילה הבורי עם נייר סופג ומפזרים עליהם מלח ופלפל לפי הטעם.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. כשהשמן חם, מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים קלות עד שהן מתחילות להזהיב.
3. מוסיפים את פילה הבורי למחבת, עם הצד של העור כלפי מטה. מטגנים כ-3-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
4. הופכים את הפילה ומוסיפים למחבת את היין הלבן, הרוזמרין, הטימין והפטרוזיליה. מבשלים עוד כ-5 דקות עד שהדג מתבשל והיין מצטמצם.
5. מוסיפים את מיץ הלימון והחמאה למחבת, ומבשלים עוד דקה אחת תוך כדי ערבוב עד שהחמאה נמסה והרוטב מתאחד.
6. מסירים מהאש ומגישים חם, עם מעט מהרוטב מעל כל פילה לקישוט.