1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים קלות עד שהן מתחילות להזהיב.
3. מניחים את פילה הבורי במחבת עם העור כלפי מטה ומטגנים כ-4 דקות עד שהעור הופך פריך.
4. הופכים את הפילה ומוסיפים את מיץ הלימון למחבת. ממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות.
5. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ומפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל.
6. מוסיפים את החמאה למחבת ומבשלים עוד דקה עד שהחמאה נמסה ומעניקה לפילה ברק וטעם עשיר.
7. מגישים חם עם תוספת של סלט ירוק או תפוחי אדמה אפויים.