1. התחילו בחימום מחבת גדולה על אש בינונית והוסיפו את שמן הזית. כשהשמן חם, הניחו את פילטי המוסר במחבת עם הצד של העור כלפי מטה. טגנו במשך כ-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
2. הפכו את הפילטים בעדינות והוסיפו למחבת את החמאה. כשהחמאה נמסה, הוסיפו את השום הכתוש, עלי הטימין והרוזמרין. בעזרת כף, שפכו את החמאה המומסת על הפילטים כדי להעשיר את הטעם.
3. המשיכו לטגן את הדג עוד כ-3 דקות, עד שהוא מבושל לחלוטין. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
4. הסירו את המחבת מהאש וסחטו מעל את מיץ הלימון. פזרו את עלי הפטרוזיליה הקצוצים מעל הפילטים לפני ההגשה.
5. הגישו את הדג חם, לצד תוספת של ירקות קלויים או סלט רענן.