1. מתחילים בחימום מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית.
2. מתבלים את פילה המוסר במלח גס ופלפל שחור גרוס משני הצדדים.
3. כאשר השמן חם, מניחים את הפילה במחבת עם הצד של העור כלפי מטה. מטגנים כ-4-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
4. הופכים את הפילה ומוסיפים את השום הכתוש למחבת. מטגנים עוד 3-4 דקות עד שהדג מבושל היטב.
5. סוחטים את הלימון מעל הפילה ומפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה.
6. מגישים מיד עם תוספת של סלט ירוק או תפוחי אדמה אפויים.