1. התחילו בחימום שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. כשהשמן חם, הוסיפו את השום הכתוש וטגנו קלות עד שהוא מתחיל להזהיב ולהפיץ ריח נפלא.
2. הניחו את פילה המוסר במחבת, כשהצד עם העור כלפי מטה. תנו לדג להיטגן כ-4-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
3. הפכו את הפילה בעדינות והמשיכו לטגן עוד 3-4 דקות מהצד השני. בזמן הזה, סחטו את מיץ הלימון מעל הדג והוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
4. כשהדג מוכן, הוציאו אותו מהמחבת והניחו על צלחת הגשה. פזרו מעל פטרוזיליה קצוצה לקישוט והגישו מיד.