1. תחילה, חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. הוסיפו את הבצל הסגול וטגנו עד שהוא מתחיל להתרכך.
3. הוסיפו את הפלפל האדום, הקישוא והגזר, והמשיכו לטגן תוך ערבוב מדי פעם עד שהירקות מתרככים.
4. הוסיפו את השום הכתוש וטגנו עוד דקה אחת.
5. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והוסיפו את מיץ הלימון.
6. הניחו את פילה הדניס על הירקות במחבת, כשהעור כלפי מטה. טגנו כ-3-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי.
7. הפכו את הפילה בעדינות וטגנו עוד 2-3 דקות מהצד השני.
8. פזרו מעל את הפטרוזיליה הקצוצה והגישו חם.