1. מתחילים בהכנת הפירה: קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מבשלים במים רותחים עם מעט מלח עד שהם רכים, כ-20 דקות.
2. מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים לסיר. מוסיפים חלב וחמאה ומועכים עד לקבלת מרקם חלק. מתבלים במלח לפי הטעם.
3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים שמן זית וחמאה.
4. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שמתחיל להעלות ריח.
5. מניחים את פילה האמנון במחבת, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים כ-4 דקות מכל צד עד שהדג מתבשל ומקבל צבע זהוב.
6. מוסיפים מיץ לימון למחבת ומבשלים עוד דקה.
7. מגישים את פילה האמנון החם לצד פירה תפוחי האדמה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה אם רוצים.