1. מתחילים בהכנת הדג: מתבלים את פילה האמנון במלח, פלפל, מיץ לימון ושום כתוש. מניחים בצד למשך 10 דקות לספיגת הטעמים.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
3. מוסיפים את פילה האמנון למחבת ומטגנים כ-4 דקות מכל צד עד שהדג מקבל צבע זהוב ויפה.
4. מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצד.
5. באותה מחבת, מוסיפים את הברוקולי, האפונה והשעועית הירוקה. מטגנים כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט אך עדיין שומרים על פריכות.
6. מחזירים את הדג למחבת עם הירקות ומבשלים יחד עוד כ-5 דקות.
7. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים חם.