1. תחילה, חממו את השמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. הוסיפו את פילה האמנון למחבת וטגנו כל צד כ-3-4 דקות עד שהדג מקבל צבע זהוב ויפה. הוציאו את הדגים מהמחבת והניחו בצד.
2. באותה מחבת, הוסיפו את החמאה והשום הכתוש. טגנו את השום כ-30 שניות עד שהוא מתחיל להעלות ריח.
3. הוסיפו את מיץ הלימון למחבת וערבבו היטב עם השום והחמאה. תנו לרוטב להתבשל כ-2 דקות.
4. החזירו את פילה האמנון למחבת והניחו אותם בתוך הרוטב. תנו לדגים להתבשל ברוטב כ-5 דקות נוספות, תוך כדי שאתם מפזרים עליהם את הרוטב בעזרת כף.
5. בינתיים, במחבת קטנה נוספת, קלפו את השקדים על חום בינוני עד שהם מקבלים צבע זהוב ויפה.
6. הגישו את פילה האמנון על צלחת הגשה, שפכו מעל את הרוטב הלימוני ופזרו את השקדים הקלויים מעל. קשטו בפטרוזיליה קצוצה והגישו חם.