1. מתחילים בקילוף הבטטות ותפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות בגודל בינוני. מחממים מחבת גדולה עם כף שמן זית ומטגנים את הקוביות עד שהן מתחילות להתרכך ולהשחים מעט, כ-15 דקות. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד.
2. באותה מחבת, מוסיפים עוד כף שמן זית ומניחים את פילי האמנון. מתבלים בפפריקה, כמון, שום כתוש, מלח ופלפל. מטגנים את הפילים כ-5 דקות מכל צד עד שהם מקבלים צבע זהוב יפה.
3. מחזירים את הבטטות ותפוחי האדמה למחבת, מערבבים בעדינות עם הפילים. מוסיפים מיץ לימון ודבש, מערבבים שוב ומבשלים יחד עוד כ-10 דקות על אש נמוכה כדי שהטעמים יתמזגו.
4. לפני ההגשה, מפזרים מעל חופן פטרוזיליה קצוצה להוספת רעננות וצבע.