1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את פילי האמנון למחבת, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד שהדג מתחיל להזהיב.
4. מוסיפים את התימין הקצוץ ומיץ הלימון למחבת, ומבשלים עוד כ-2 דקות.
5. מוסיפים את היין הלבן למחבת ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי.
6. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה ומעניקה רוטב עשיר לדג.
7. מגישים את הדג חם, עם הרוטב מעל, לצד ירקות טריים או סלט ירוק.