1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את רוטב הטריאקי, הג'ינג'ר המגורד, השום הכתוש, הסויה, הדבש וחומץ האורז. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. כשהשמן חם, מניחים את פילה הלברק במחבת עם העור כלפי מטה. מטגנים כ-3-4 דקות עד שהעור הופך לקריספי וזהוב.
3. הופכים את הפילה וממשיכים לטגן עוד 2-3 דקות מהצד השני. מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצד.
4. באותה מחבת, מוסיפים את הרוטב שהכנו ומבשלים על אש נמוכה כ-2 דקות עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
5. מחזירים את פילה הלברק למחבת ומבשלים עוד 2 דקות תוך כדי שמצפים את הדג ברוטב.
6. מפזרים מעל את השומשום הקלוי והבצל הירוק הקצוץ ומגישים חם.