1. מתחילים בהכנת הירקות: חותכים את הקישואים לפרוסות דקות ואת הברוקולי לפרחים קטנים.
2. מחממים מחבת גדולה עם 2 כפות שמן זית על אש בינונית.
3. מוסיפים את הקישואים והברוקולי למחבת ומטגנים כ-5 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
4. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
5. מוציאים את הירקות מהמחבת ומניחים בצד.
6. מוסיפים למחבת את כף שמן הזית הנותרת ומניחים את פילה הלברק עם העור כלפי מטה.
7. מטגנים את הדג כ-4 דקות מכל צד עד שהוא מזהיב ומבושל היטב.
8. מחזירים את הירקות למחבת, מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל, ומערבבים בעדינות.
9. מבשלים יחד עוד 2 דקות כדי שהטעמים יתמזגו.
10. מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים חם.