1. מתחילים בהכנת הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, הג'ינג'ר המגורד, הדבש, השום הכתוש, שמן השומשום ומיץ הלימון. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. כשהשמן חם, מניחים את פילה הסלמון במחבת עם העור כלפי מטה. מטגנים כ-4-5 דקות עד שהעור הופך לקריספי.
3. הופכים את הסלמון וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות. מוסיפים את הרוטב למחבת ומבשלים עוד כ-2 דקות, תוך כדי שמערבבים את הרוטב עם הסלמון.
4. מסירים מהאש ומפזרים מעל את הבצל הירוק הקצוץ והשומשום. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם.