1. מתחילים בחימום שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מתבלים את פילה הסלמון במלח ופלפל משני הצדדים.
3. מניחים את פילה הסלמון במחבת עם הצד של העור כלפי מטה ומטגנים כ-4-5 דקות עד שהעור הופך פריך.
4. הופכים את הסלמון וממשיכים לטגן עוד 3-4 דקות עד שהסלמון מתבשל כמעט לגמרי.
5. בינתיים, בקערה קטנה מערבבים את החרדל, הדבש, החומץ והשום עד לקבלת רוטב חלק.
6. יוצקים את הרוטב על הסלמון במחבת ומבשלים עוד 2-3 דקות, תוך כדי ערבוב עדין, עד שהרוטב מסמיך מעט והסלמון מתבשל לגמרי.
7. מסירים מהאש ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל לפני ההגשה.