1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. מניחים את פילה הסלמון על התבנית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
3. בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית, חרדל הדיז'ון, הדבש, השום הכתוש ומיץ הלימון עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מורחים את התערובת על פילה הסלמון בצורה שווה.
5. במעבד מזון, טוחנים את הפיסטוקים עד לקבלת פירורים גסים.
6. מפזרים את הפיסטוקים הטחונים על הסלמון, לוחצים בעדינות כדי להדביק את הקראסט.
7. מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-15-20 דקות, עד שהסלמון מתבשל והקראסט מזהיב.
8. מוציאים מהתנור ומפזרים פטרוזיליה קצוצה מעל לפני ההגשה.