1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. מניחים את פילה הדג בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
3. בקערה קטנה, מערבבים את השום הכתוש, הרוזמרין הקצוץ, שמן הזית, מיץ הלימון, מלח, פלפל, דבש וחרדל דיז'ון עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מורחים את התערובת על פילה הדג מכל הצדדים, כך שכל הדג יהיה מכוסה בטעמים.
5. יוצקים את היין הלבן מסביב לדגים בתבנית ומפזרים את פרוסות הבצל והלימון מעל.
6. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור במשך 20 דקות.
7. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 10 דקות נוספות, עד שהדג מקבל צבע זהוב יפה.
8. מוציאים מהתנור ומגישים חם, ניתן לקשט עם עוד רוזמרין טרי ולימון טרי.