1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. מניחים את פילה הדג בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
3. מערבבים בקערה את שמן הזית, השום הכתוש, הפפריקה, הכמון, המלח והפלפל. מורחים את התערובת על פילה הדג משני הצדדים.
4. מסדרים את פרוסות הלימון מעל הדג, ומפזרים את הבצל, הפלפל הצהוב והעגבנייה מסביב.
5. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור במשך 20 דקות.
6. מסירים את נייר האלומיניום ואופים עוד 5 דקות נוספות כדי לקבל קריספיות.
7. מוציאים מהתנור, מפזרים מעל את הפטרוזיליה והכוסברה הקצוצה ומגישים חם.