1. התחילו בהכנת התותים: שטפו אותם היטב, הסירו את העלים וחתכו לחצאים.
2. המיסו את השוקולד הלבן: הניחו את השוקולד בקערה חסינת חום והניחו אותה מעל סיר עם מים רותחים. ערבבו עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
3. בבלנדר, שלבו את התותים החתוכים, השוקולד הלבן המומס, הוודקה, ליקר השוקולד הלבן וסירופ הסוכר. ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה.
4. מלאו כוסות קוקטייל בקרח כתוש עד חצי הגובה.
5. מזגו את תערובת הקוקטייל לכוסות מעל הקרח.
6. קשטו בעלי נענע טריים והגישו מיד.