1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ העגבניות, הוודקה, רוטב הווסטרשייר, רוטב הטבסקו, החזרת, מיץ הלימון, מלח הסלרי והפלפל השחור. ערבבו היטב עד שהחומרים מתאחדים.
2. טעמי את התערובת והתאימי את התיבול לפי הטעם האישי שלך. אם את אוהבת יותר חריף, הוסיפי עוד רוטב טבסקו או פלפל חריף.
3. מלאי כוסות גבוהות בקרח עד חצי הגובה.
4. מזגי את תערובת הבלאדי מרי לכוסות המוכנות.
5. קשטי כל כוס בגבעול סלרי, פרוסת לימון ופלח פלפל חריף.
6. הגישי מיד ותהני מהטעמים הפיקנטיים והמרעננים.