1. התחילו בהכנת כל המרכיבים על השולחן, כך שתוכלו לעבוד בצורה מסודרת ומהירה.
2. קחו שייקר והוסיפו לתוכו את הוודקה, ליקר התפוזים, מיץ החמוציות ומיץ הליים הטרי.
3. מלאו את השייקר בקרח עד חציו, וסגרו אותו היטב.
4. נערו את השייקר בעוצמה למשך כ-15 שניות, עד שהשייקר מתקרר היטב.
5. סננו את התערובת לכוס קוקטייל מקוררת בעזרת מסננת, כדי להיפטר מהקרח.
6. קשטו את הכוס בפרוסת ליים על שפת הכוס, והגישו מיד.
7. תהנו מהקוקטייל המרענן והאלגנטי שלכם!