1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. חותכים את קלחי התירס לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ.
3. חותכים את הפלפלים, הקישוא והבצל לרצועות.
4. מניחים את כל הירקות בתבנית אפייה ומזלפים מעליהם שמן זית.
5. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
6. מערבבים היטב כך שכל הירקות יהיו מצופים בשמן ותבלינים.
7. אופים בתנור כ-15 דקות.
8. מוציאים מהתנור ומוסיפים את הדבש, החומץ הבלסמי והשום הכתוש.
9. מערבבים בעדינות ומחזירים לתנור לעוד 5 דקות.
10. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל עלי בזיליקום טריים לפני ההגשה.