1. תחילה, חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה עם נייר אפייה.
2. חתכו את הפלפלים האדומים והצהובים לרצועות, את החציל והקישואים לקוביות, ואת הבצל הסגול לפרוסות דקות.
3. הניחו את כל הירקות החתוכים בתבנית, הוסיפו את הפלפל החריף הירוק שלם, ותבלו בשמן זית, מלח ופלפל.
4. ערבבו היטב את הירקות כך שיתכסו בשמן ותבלינים, והכניסו לתנור למשך 25-30 דקות, עד שהירקות מתרככים ומשחימים קלות.
5. בזמן שהירקות בתנור, חתכו את האבוקדו לקוביות ותבלו במיץ לימון ופטרוזיליה קצוצה.
6. לאחר שהירקות מוכנים, הוציאו מהתנור והניחו להתקרר מעט.
7. ערבבו את קוביות האבוקדו עם הירקות הצלויים והגישו חם או בטמפרטורת החדר.