1. תחילה, מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. בזמן שהתנור מתחמם, חותכים את דלעת הערמונים לקוביות בגודל בינוני ומניחים בקערה גדולה.
2. מוסיפים לדלעת את שמן הזית, הדבש, הקינמון, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד שכל הקוביות מצופות בתערובת התבלינים.
3. מעבירים את הדלעת המתובלת לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ומפזרים מעל את השקדים הקלויים.
4. מכניסים את התבנית לתנור ואופים במשך 25-30 דקות, או עד שהדלעת רכה ומשחימה קלות.
5. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את עלי הטימין הטריים וגבינת הפטה המפוררת. מגישים חם ונהנים מהטעמים הסתוויים המופלאים!