1. ראשית, נתחיל בהכנת הקולורבי. קולפים את הקולורבי וחותכים אותו לרצועות דקות. ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל רצועות אחידות ודקות.
2. בקערה גדולה, מערבבים את רצועות הקולורבי עם מיץ הלימון. זה יעזור לשמור על הצבע הלבן והפריך של הקולורבי.
3. מוסיפים את הדבש והקינמון לקערה ומערבבים היטב עד שהקולורבי מצופה באופן אחיד.
4. מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים והחמוציות המיובשות ומערבבים בעדינות כדי לשלב את כל המרכיבים.
5. מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
6. מעבירים את הסלט לכלי הגשה ומקשטים בעלי נענע טריים.
7. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המיוחדים של הסלט.