1. קלפו את הקולורבים וחתכו אותם לרצועות דקות. ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל פרוסות דקות ואחידות.
2. חצו את הרימון והוציאו את הגרגרים. הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא להחזיק את חצי הרימון מעל קערה ולדפוק עליו בעדינות עם כף עץ.
3. בקערה גדולה, שלבו את רצועות הקולורבי, גרגרי הרימון, הפטרוזיליה, הנענע ואגוזי המלך.
4. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית עם מיץ הלימון, הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם וערבבו היטב.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והפריכים של הסלט.