1. תחילה, נתחיל בהכנת הרוטב: בקערה קטנה נערבב את שמן הזית, החומץ הבלסמי והדבש. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
2. בקערה גדולה נניח את עלי הרוקט ועלי הבייבי תרד. נפזר מעל את גרגרי הרימון בצורה שווה.
3. נחתוך את גבינת העיזים לקוביות קטנות ונפזר אותן מעל הסלט.
4. נוסיף את אגוזי המלך הקלויים ונערבב בעדינות את כל המרכיבים יחד.
5. לפני ההגשה, נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים המופלאים של הרוטב.
6. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המדהימים!