1. נתחיל בניקוי הפטריות: נשטוף אותן היטב תחת מים זורמים ונייבש בעדינות עם מגבת נייר.
2. נחתוך את הפטריות לפרוסות דקות ונניח בצד.
3. נקצוץ את הבצל הסגול והשום דק דק.
4. במחבת גדולה, נחמם את שמן הזית על אש בינונית.
5. נוסיף את הבצל והשום למחבת ונאדה עד שהבצל הופך לשקוף ורך.
6. נוסיף את הפטריות למחבת ונבשל תוך ערבוב מדי פעם עד שהן מתרככות ומשחימות מעט.
7. נוסיף את השמנת לבישול, חרדל דיז'ון ומיץ לימון למחבת ונערבב היטב.
8. נבשל את התערובת על אש נמוכה למשך כ-5 דקות עד שהרוטב מסמיך.
9. נוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב.
10. נעביר את הסלט לקערת הגשה ונפזר מעל פטרוזיליה קצוצה.
11. נגיש חם או בטמפרטורת החדר.